DINA van DiestDINA van Diest is een van de bekende vrouwelijke aanwinsten in de DJ-wereld, afkomstig uit de stad Breda (Nederland), bekend om de mannelijke dj’s die extreem succesvol zijn geworden internationaal.
DINA ontdekte de passie voor housemuziek toen ze een aantal festivals had bezocht. Dit soort muziek maakt mensen blij en dat gevoel wilde ze ook overbrengen op mensen, met hen in contact komen via muziek.
Ze is platen aan het draaien sinds 2012 en produceert ook haar eigen tracks.
Deze levendige dame is klaar om je te laten bewegen en dansen op het geluid van haar melodieuze & opzwepende (tech)house beats.
DINA begon haar muziekcarrière door te draaien bij verschillende netwerk/zakelijke evenementen en clubs door heel Nederland maar nu treedt ze ook op in de internationale DJ-scene.
Ze draaide in bekende clubs & op festivals zoals in Dubai, Ibiza, Zuid-Afrika en Mexico.
Getuige zijn van een van DINA’s sets is een ervaring die je raakt, ze laat je helemaal opgaan in haar muziek, en verbindt je met de mensen om je heen.
Verder zet DINA zich in om jonge vrouwen een podium te geven als DJ. Met haar eigen concept D-Light Sessions by DINA wil ze laten zien dat er uitstekende vrouwelijke DJ’s zijn en ze een boost geven aan hun muziekcarrière.

Muziek is het antwoord!

Rate it
0%