Hel:sløwedHel:sløwed, een waar liefdeswerk, is het gloednieuwe project van Misja Helsloot en Michael de Kooker. Met hun sporen in de internationale muziekscene hebben ze samen meer dan 35 jaar pure toewijding aan alles wat met dansmuziek te maken heeft. Een wederzijdse liefde voor melodieën, de diepere grooves van techno en het opbeurende maar toch speelse gevoel van old-school trance verbindt hun geesten, wat resulteert in een joint venture die klaar is om van zichzelf te laten horen. In de richting van een volle, rijke mix van progressief en trance, neemt een Hel:sløwed-origineel de geest mee naar die vroege dagen van clubbing, met de techniek, volwassenheid en volle klank die het voortstuwt tot ver buiten het heden. Met aankomende releases op labels als Armada Music, Statement!, Pure Trance en meer, heeft het Hel:sløwed-geluid duidelijk een snaar geraakt bij de elite van de industrie.

Over Misja Helsloot: Misja Helsloot is niet alleen getuige geweest van de opkomst van trancemuziek, hij is een van de Nederlandse DJ’s die een sleutelrol heeft gespeeld in de eeuwige renaissance van het genre. Muziek is voor Misja een levenslange genegenheid. In de afgelopen twee decennia stond hij op de draaitafels van enkele van ‘s werelds toonaangevende festivals en clubevenementen, toerde hij door heel Europa, Australië, Azië en het Midden-Oosten, organiseerde hij zijn eigen feesten, bezat hij niet minder dan 3 platenlabels en richtte hij zich op het bouwen van zijn eigen, uitgebreide discografie – inclusief de legendarische, allereerste ‘In Trance We Trust’-compilatie. Samenwerkingen met Tiësto, Signum, Leon Bolier, Ruben de Ronde, Sied van Riel, evenals verschillende releases op Black Hole, Cloud 9, Armada Music, Universal Nation, ITWT, FSOE Recordings en meer, maakten Misja Helsloot een naam gevraagd. Een nuchtere man wiens hart nooit zal stoppen met kloppen voor muziek.

Over Michael de Kooker: Michael de Kooker houdt er in ieder geval van om grenzen te wissen, out-of-the-box te denken en genres te buigen. Zijn carrière gaat terug tot 2007, toen hij tekende bij Cloud 9 Music met een samenwerking die de weg vrijmaakte voor grotere dingen. Zijn remix van ‘Veracocha – Carte Blanche’ haalde de Nederlandse Top 40 en leidde tot remixen van onder meer Armin van Buuren pres. Eeuwigdurende Dromer, Vincent de Moor, Ruben de Ronde en meer. Michael is nooit een fan van de schijnwerpers, maar heeft de afgelopen 10 jaar achter de schermen gewerkt aan het runnen van zijn eigen ghostproducerbedrijf – met groot succes. Vanuit het comfort van zijn studio was hij de drijvende kracht achter talloze signeersessies op labels als Spinnin’, Universal, Sony, Warner Music, Revealed, Kontor, Ministry of Sound en meer. Tot zijn klantenkring behoren zowel jonge start-ups als Top 100 DJ’s. Een perfectionist in kwaliteit, maar een dromer in creativiteit, Michael verlaat de studio nooit zonder dat specifieke geluid te hebben gevonden waar hij naar op zoek is.

Beiden staan ​​te popelen om dat dromerige geluid van weleer terug te brengen – ingekapseld in technogrooves en progressieve melodieën, Misja & Michael’s kijk op de muziek waar velen verliefd op zijn geworden, staat op het punt te worden gespeeld. Scherp je oren, Hel:sløwed is geland.

Rate it
0%