Show gemist of nog een keer luisteren?

Mellow Moods

DJ Eel! (Eelco Wijninga) & Guest DJ’s

Je weekend begint op dinsdag! Wat in 1993 begon als een gezellig samenkomen van deejays en vrienden (voornamelijk om de dinsdag-dip te ontlopen) groeide uit tot een landelijk bekend concept; Mellow Moods.

Gestart in ‘Video Fun Pub Buzz‘ in de toenmalige Haagse Discotheek De Tempel. Daarna grotere locaties zoals Asta, Eau Dance Theatre, Le Paris, Club Cocoon, De Catacomben, Club Seven/OneFour en als laatste officiële locatie ‘t Maliehuisje.

Op de radio is Mellow Moods nooit verdwenen. Ooit begonnen bij Radio NRG, daarna op FreshFM en nu elke dinsdag te horen op Radio 972 tussen 21.00 en 00.00 uur. En zo blijft het met Mellow Moods -als vanouds- de gezelligste dinsdag van Nederland.

DJ Remy was de allereerste gast DJ op Mellow Moods in de jaren 90. Daarna volgde wekelijks een hoogwaardige line-up waar je u tegen zegt. Zoals onder meer Derrick May, Afrojack, Roog, ISIS, Erick E, Marcello, Armin van Buuren (jawel!), Sander Kleinenberg en Benny Rodrigues naast de vaste residents Peter van Leeuwen, Mark van Dale, Rodger, DJ Barry en DJ Eel!

Mellow Moods elke dinsdagavond van 21.00 tot 00.00 uur met DJ Eel! (Vinyl Only) & gast deejays op Radio 972.


Rate it
0%