972 Angels

972 Angels

972 Angels

972 Angels Het concept waarbij de dames éérst mogen! Wereldwijd nodigen we alle dames uit om tussen 19:00 en 24:00 ons radiostation over te nemen, en de lekkerste mixxen te laten horen. 972 Angels, ladies first Gemist?BIIA is een artieste uit Portugal. Ze speelt verhalen van techno en zijn hellingen, soms uitgesproken energiek, soms hard en mentaal met abstracte composities. Ze verovert de dansvloer met haar eclectische muzieksmaak en haar charismatische energie.

BIIA dook halsoverkop in de elektronische muziek toen ze op 14-jarige leeftijd de dj- en productiewinkel van haar neef bezocht, gedreven door een emotionele nieuwsgierigheid die vandaag de dag zo weerspiegeld wordt in het creatieve proces waarmee ze haar dj-sets leidt en haar eerste muziek produceert. Het is de manier die ze ontdekte om gevoelens door te geven, om relaties op te bouwen, om een dansvloer door uitbundige en nostalgische momenten te leiden, waarbij ze ons betrekt in een spiraal van genegenheid waaraan we niet willen ontsnappen.

Haar sets zijn beïnvloed door geluiden uit Londen, Berlijn en Detroit. Verhalen van techno en zijn hellingen, soms uitgesproken energiek, soms hard en mentaal met abstracte composities, alsof het een achtbaan is: duizelingwekkende klimmen en dalen, inversies en onverwachte loops.

BIIA zal haar elektronische spoor blijven veroveren en verstevigen en haar eclectische benadering naar de dansvloeren brengen.

Rate it

DJ's

0%