GARSI

Viktoria, afkomstig uit de prachtige stad Odessa in Oekraïne, begon al op zeer jonge leeftijd klassieke gitaar te spelen. Al snel ontwikkelde ze een bijzondere band met muziek. In 2020 creëerde ze haar artiestennaam Garsi en begon ze aan haar reis als muzikant. Garsi is gepassioneerd in het toevoegen van virtuoze gitaar drops aan haar favoriete tracks, die ze tentoonstelt via haar live sets.

Daarnaast maakt Garsi ook graag moderne remixen van klassiekers uit 2000, om ze een nieuw jasje te geven.

Muziek is zo’n veelomvattend onderwerp en een van Garsi’s toekomstige verlangens is om zich te verkennen en te ontwikkelen als producer. Garsi genoteerd op Beatport op haar verjaardag in aug 2022. Ze betreedt het aquarium van JEAHMON! met twee uitstekende originelen met veel VIBE.

Haar geluidsstructuren zijn intelligent, clean maar toch zeer minimaal met een zware focus op de rauwe elementen die haar definiëren. Garsi’s tracks hebben al zinvolle ondersteuning gekregen van Solomun, Agentsoftime, Fideles, Innelea. Garsi kijkt uit naar een nieuwe krachtige EP in januari 2023, waar ze haar zeer persoonlijke stijl verder wil ontwikkelen om haar muziek naar een hoger niveau te tillen.

Rate it

DJ's

0%