John Summit

Achtergrond

De opkomst van John Summit uit Chicago is een bewijs van de kracht van hard werken en creatieve passie – maar wat hem echt onderscheidt is zijn aanstekelijke energie en grenzeloze enthousiasme. Of hij nu op een uitverkocht festival speelt of in een intieme club, John Summit is altijd het middelpunt van het feest en brengt zijn kenmerkende high-octane spirit in elke set.

 

Met meer dan 430 miljoen wereldwijde streams op Spotify alleen al heeft John een enorme schare van 7 miljoen maandelijkse luisteraars en een toegewijde fanbase opgebouwd. En toch schuilt er achter de larger-than-life persona een sympathieke, nuchtere artiest die overdag als CPA werkte en ‘s nachts YouTube-tutorials voor muziekproductie gaf. Deze dualiteit wordt weerspiegeld in zijn muziek, die zowel toegankelijk als complex is.

John Summit’s verlangen naar artistieke vrijheid leidde ertoe dat hij zijn eigen platenlabel en evenementenmerk Off The Grid lanceerde. Het ethos van het label, “house muziek zonder grenzen”, weerspiegelt John’s weigering om in een hokje gestopt te worden en zijn bereidheid om te experimenteren met een verscheidenheid aan geluiden en stijlen. Via Off The Grid is John van plan om unieke evenementen te organiseren op unieke locaties over de hele wereld en zo een gemeenschap te creëren van gelijkgestemde artiesten en fans, verenigd door hun liefde voor grensverleggende dansmuziek en onvergetelijke live-evenementen.

972Night

Rate it

972 NightDJ's

0%