Melonboy

Achtergrond

Ontmoet de Nederlandse Melonboy, niet zomaar een DJ, maar een muzikaal dier van wie het verhaal net zo kleurrijk is als zijn naam. Het begon allemaal met een set draaitafels en een illegaal radiostation.

Op dinsdagen was hij regelmatig bij Mellow Moods en verder stuitte hij in Milaan op Gala’s “Freed From Desire” vlak voordat het groot werd in ItaliĆ« en zorgde voor de rechten in Nederland en BelgiĆ«.

Tussendoor was hij nog even een man in de verzekeringswereld. Maar polissen konden natuurlijk niet op tegen draaiklussen.

Vervolgens kwam hij terecht bij een platenlabel, waar hij werkte met mensen als Sander Kleinenberg, Vincent de Moor en Ferry Corsten.

‘s Nachts was hij te vinden achter de draaitafels in een populaire club in Den Haag, waar hij drie avonden per week platen draaide. En op zondagen ging de reis wekelijks richting de iT.

Na een periode die elke club DJ jaloers zou maken, keerde Melonboy’s hart terug naar de radio. Hij sloot zich aan bij een landelijk radiostation, niet alleen om tracks te draaien, maar ook om music director te worden.

Daarna ging hij wederom de zakelijke kant op, om in 2023 terug te keren bij de house, met eigen tracks en mixen.

Mellow Moods

Rate it

DJ'sMellow Moods

0%