FrenzCook

Achtergrond

Muziek is al sinds mijn jongste jaren mijn grootste passie. Begonnen als DJ op schoolfuiven en thuis proberen mijn eerste remixes te maken. Mijn inspiratie haalde ik uit mix uitzendingen op de illegale radiozenders in Den Haag, Leiden en Amsterdam.

Mijn eerste DJ-gig was in 1992 en rolde het Dancewereldje in. Weekenden draaien in clubs voor 900 bezoekers was geen uitzondering. Het organiseren van Reünie-classic avonden tot zelfs het organiseren van een Beach-Festival in Bloemendaal en later het “Indoor Festival-Amsterdam” lag logisch in dit verlengde samen met andere DJ-vrienden zoals o.a. Barry Djay.

Tijdens de Covid periode ben ik veel on-line gaan streamen en posten wat best vreemd is om voor camera’s te draaien i.p.v. uitzinnig dansend publiek. Nu aardig gewend maar verlang weer naar het draaien voor vrolijke party-peoples en zo te zien gaan we de goede kant op.

Mijn draaistijl is te omschrijven als vrolijk zomerse House en een vleugje techno, maar deephouse en beach-house draai ik ook mijn hand niet voor om.

Rate it

DJ's

0%