LS InnA-May

Achtergrond

Geboren en opgegroeid in Den Haag kreeg LS (Elles) op haar 7e verjaardag 2 platen van Jean Michel Jarre: “Equinox” en “Oxygene”. Toen is haar liefde voor elektronische muziek en synthesizers geboren. Maar ook voor de muziek van Donna Summer en Italo Disco mag je LS midden in de nacht wakker maken.

 

Haar radiocarrière begon bij Haaglanden Radio NRG 106.3 in Delft, waar ze een van de oprichters was van de “Het Begin Van Je Weekend Show” op vrijdagavond. Hier combineerde ze haar talent voor radio maken met een persoonlijke aanpak.  Na NRG 106.3 werkte LS bij verschillende andere zenders, waaronder Veronica en Noordzee FM, en was ze ook celebrity-interviewer voor Evers staat Op! op 3FM.

 

 

Tegenwoordig is LS zowel artiest als DJ bij Radio 972. Elke ’soulful zondagavond’ presenteert ze van 19.00 tot 20.00 uur Classic Traxx op Radio 972, waar ze een mix draait van Disco, Dance Classics en Italo. Hiermee blijft ze trouw aan haar muzikale roots en deelt ze haar passie voor haar muziek met de luisteraars.

Soulful Zondagavond

Rate it

DJ'sSoulful Zondagavond

0%