UOAK

Achtergrond

De ‘Unseen OAK’ is niet meer zo ongezien. Sinds hij in 2016 zijn intrede deed in de melodieuze deep housescene met zijn debuutsingle “Promenade” op Cr2 Records, heeft UOAK wereldwijd veel steun gekregen van artiesten en dansmuziekplatforms. Zijn combinatie van Nederlands en Duits erfgoed klinkt door in zijn muziek: solide deep house met lichtpuntjes, waardoor elk nummer een late night club filler is, maar ook perfect geschikt om overdag te chillen.

2017 markeerde zijn internationale expansie, met shows in Paper SoHo, Londen en Oslo, Noorwegen, naast vele andere hotspots in Europa, met nog meer in de planning voor 2021. Zijn remix van Silent Games – UOAK Remix en originals als “Sinnerman” en “Blue Birds” hebben de aandacht getrokken van vele internationale artiesten en platforms die de internationale deephouse scene markeren met zijn unieke sound en vermogen.

Als Sekora record label eigenaar & radio show host, resident mixer van mixtape platform 1daytrack.com, curator van Melodic Deep House en een graag geziene gast op verschillende Nederlandse en internationale evenementen, heeft hij zijn live skills opgebouwd om de wereld een verfrissende deep house ervaring te brengen, één set per keer.

Gemoedsrust en mooie locaties liggen aan de wortels van deze boom.

Elke woensdag van 19:00 tot 20:00 CET

House Generation

Rate it

DJ'sHouse Generation

0%